Hydroxinator iQ 22

23.690,00 kr.27.390,00 kr.

MagnaPool Hydroxinator forælder MagnaPool Minerals og danner automatisk frit klor. Hydroxinatoren er nem at installere og vedligeholde, og den kan anvendes til både nye og eksisterende swimmingpools. Du kan nemt øge klorproduktionen med boost funktionene, eller sænke produktionen med low-funktionen.

Et praktisk produkt til klorfri badning.

OBS! For at produkterne skal fungere tilfredsstillende, og materialegarantien skal gælde, kræves det, at MagnaPool Minerals altid anvende. Brug ikke hydroxinatoren, hvis du har rustfri pooldetaljer eller bronzepumper – brug kun detaljer af plast eller titan. Tænk også på løbende at kontrollere pH-værdien og klorindholdet i dit poolvand.

-
+

Yderligere produktinfo

MagnaPool Hydroxinator forædler MagnaPool Minerals og danner automatisk frit klor.

Hydroxinatoren er nem at installere og vedligeholde og den kan anvendes på både nye og eksisterende swimmingpools. Med boost-funktionen kan du hurtigt øge klorproduktionen om nødvendigt, og med lowfunktionen kan du hurtigt mindske klorproduktionen, når poolen ikke er i brug.

Der findes også en indbygget flowvagt, der stopper klorproduktionen ved for lavt flow.

MagnaPool Hydroxinator har 3 års materialegaranti.

Hydroxinator iQ 10 – maks. pool størrelse 40 m3

Hydroxinator iQ 18 – maks. pool størrelse 70 m3

Hydroxinator iQ 22 – maks. pool størrelse 100 m3

MagnaPool-systemet skaber blødt, skånsomt og krystalklart poolvand. En stor fordel er, at poolvandet giver mindre irritation af hud og øjne. Dette skyldes, at MagnaPool-systemet mindsker indholdet af ildelugtende, bundet klor (også kaldet kloraminer) i poolvandet betydeligt. Reduktionen af kloraminer er størst sammenlignet med traditionel klorbehandling, men det er tilmed 40 % lavere end ved sammenlignet med brug af en saltklorinator.

KJ POOL OG ANLÆG TILBYDER OGSÅ INSTALLERING AF DENNE VARE

HYDROXINATOR IQ 10

HYDROXINATOR IQ 10, HYDROXINATOR IQ 18, HYDROXINATOR IQ 22

Lignende produkter